Våra tjänster

Vi levererar kreativa växtlösningar och lägger stor tyngd på val av växter som är anpassade efter era önskemål och den miljö som ni verkar i.

Med vår hjälp får ni krukor och växter som passar bra ihop med er företagsprofil. De kan vara estetiskt annorlunda eller strikta och mer konventionella, inget är främmande för oss och vi arbetar med alla typer av material när det gäller växter och kärl, storlekar, färger och former.
Golvkrukor, fönsterkrukor, amplar, växtväggar, mosstavlor, blomstermoln och installationer i tak och på vägg, stort som smått – Kreativitet är vår starka sida!

Återbruk

Har du egna krukor, korgar, kärl eller annat som du önskar växtmaterial i? Det ordnar vi såklart! Viktigt för oss är att växterna planteras på det sätt som krävs för växtens möjligheter att växa och må bra så som att kärlens storlek i förhållande till växt och rotsystem behöver stämma.

Växtinredning och dekoration

Vid en nyinstallation erbjuder vi kostnadsfri konsultation och offert. För att det skall bli rätt kommer vi ut på besök för att se hur er miljö ser ut och göra ett förlag som är anpassat helt efter era förutsättningar. Ni kan välj att köpa och äga era växter eller att teckna ett leasingavtal.
N
Krukor och Kärl
Vi hjälper dig hitta rätt krukor och kärl till dina växter och inredning. Från det lilla till det stora.
N

Växtväggar
Vi vurmar för och bygger gärna växtväggar i olika miljöer. Vi har olika lösningar, kontakta oss för konsultation.

N

Utomhusplanteringar
Låt oss förhöja din utomhusmiljön. Vackra entreer och uteplatser, kanske en trevlig trädgårdsoas till ert kontor. Plantera härliga pallkragar med örter till lunchmatsalen och gör ombonade mötesplatser även utomhus. Boka gärna för säsongsplanteringar i förväg. Vårt team har två stycken trädgårdsutbildade med gröna fingrar och massor av idéer.

N

Dekor
Roliga dekorationer, spännande skyltningar och miljöer. Vi kan mer än bara växter, bolla gärna dina behov med oss!

N

Konstväxter
Där det inte fungerar med levande växter kan man välja konstväxtmaterial. Glöm inte att även konstgjort blir dammigt och kräver sin skötsel. Som tur är kan vi åta oss detta med!

Växtservice och konsultation

För att era växter skall hålla och må bra så länge som möjligt så erbjuder vi växtservice och löpande konsultation.

N

Växtservice med garanti
Vi sköter företagets växter med allt arbete och material som krävs för att hålla dem fina och representativa. Vi lämnar garanti på vårt arbete.

N

Övertag av befintliga växter
Har ert företag ett befintligt växtserviceavtal? Låt oss ge er ett spännande förslag utan kostnad. Vi kan erbjuda lite extra av allt.

N

Konsultation
Behöver ni flytta era växter eller vill ni byta ut något? Hur mår era växter? Hur kan deras status förbättras? Hur skall de förflyttas, när och vad är bästa placering? Välkomna att kontakta oss för en professionell bedömning och genomgång. Denna tjänst erbjuds i hela landet. Vi reser till er.

Event & Blomsterarrangemang

N

Kvartalsskålar – Prenumerationstjänst
Ni får vackra blomsterarrangemang i skålar efter säsong. Vi skiftar skålar ungefär en gång per kvartal. Vi lånar ut olika kärl och planterar efter årstid och högtider.

N
Buketter och blomarrangemang
Vackra buketter och snittarrangemang som kan beställas till speciella tillfällen och högtider, events eller kanske ett veckoarrangemang på receptionsdisken? Inget är omöjligt. Vi tar även vissa uppdrag inför bröllop och privata fester. Vårt team har tre stycken utbildade florister tillgängliga.
N
Evenemang och Mässor
Vi hyr även gärna ut passande material till events och tillfälliga lösningar som mässmontrar.
N
Julgranar
Köp eller hyr din julgran från oss (finns både konstgjord och äkta). Vi klär den som ni önskar, traditionell eller klädd i ditt företags logofärger? Vi plockar upp och packar ner om ni önskar.