we arrange smiles

Finns det något som är så roligt som växtinredning? Inte om du frågar oss iallafall! Sedan vi startade Plantairum har vi tagit tomma och trista kontorsmiljöer och gjort om till vackra platser där människor kan trivas och må bra. Om du är intresserad av en nyinstallation från oss erbjuder vi alla våra potentiella kunder en kostnadsfri konsultationen och offert. På så sätt kan du berätta dina ideer och tankar, samtidigt kan vi få en bättre vision hur du vill ha din växtinredning. Hos oss kan du välja mellan att köpa alla växter och installationer, som du sedan äger. Eller teckna ett leasingavtal där du hyr växterna från oss.

Finns det något som är så roligt som växtinredning? Inte om du frågar oss iallafall! Sedan vi startade Plantairum har vi tagit tomma och trista kontorsmiljöer och gjort om till vackra platser där människor kan trivas och må bra. Om du är intresserad av en nyinstallation från oss erbjuder vi alla våra potentiella kunder en kostnadsfri konsultationen och offert.

På så sätt kan du berätta dina ideer och tankar, samtidigt kan vi få en bättre vision hur du vill ha din växtinredning. Hos oss kan du välja mellan att köpa alla växter och installationer, som du sedan äger. Eller teckna ett leasingavtal där du hyr växterna från oss.

Olika typer av växtlösningar

Växtväggar

Växtväggar är någonting som har blivit väldigt populärt genom åren. Vilket vi älskar! Växtväggar är något som kan ta ett rum till en helt ny nivå, och tillför en häpnadsväckande upplevelse för alla som kliver in i rummet. Vill du komplettera din kontorsmiljö med krukor och olika kärl, kan vi hjälpa dig med allt från det lilla till det stora. 

växt i vimpel

Konsultation och växtservice

Vi konsulterar dig inom växtservice. För att du ska kunna ge dina växter rätt förutsättningar att hålla och må så bra som möjligt. Vi erbjuder löpande växtservice och konsultation för dig som kund. Vi sköter ditt företags växter, med allt arbete och material som krävs för att behålla dem vackra och fräscha.

en växt vid fönstret

Utomhusplanteringar

Om du är mer intresserad av utomhusplanteringar, kan vi skapa vackra entreer och underbara uteplatser för en trevlig samlingsplats till ditt kontor. Under de varmare månaderna på året, vill vi människor passa på att vara ute och insupa solens strålar. Genom att plantera blommor och växter utomhus kan vi tillsammans skapa ombonade och härliga mötesplatser utomhus. 

Om du är intresserad av utomhusplanteringar får du gärna hör av dig till oss i tid så vi kan förboka säsongsplanteringar. På så sätt kan vi införskaffa allt material som behövs för din ny trädgårdsoas.