grow your business

Tjänster

Hem » Tjänster

1

Växtinredning Nyinstallation – Alltid med kostnadsfri konsultation och offert. För att det skall bli rätt kommer vi ut på besök. Välj att köpa och äga Era växter eller att teckna ett leasingavtal.

2

Växtservice – med garanti. Vi sköter företagets växter med allt arbete och material som krävs för att hålla dem fina och representativa. Vi lämnar garanti på vårt arbete.

6

Övertag av befintliga växter. Har ert företag ett befintligt växtserviceavtal? Låt oss ge Er ett spännande förslag utan kostnad

4

Konsultation – Konsultera oss vid t. e x flytt och ändring av växtbestånd. Hur mår era växter? Hur kan deras status förbättras? Välkommen att kontakta oss för en professionell bedömning och genomgång. Denna tjänst erbjuds i hela landet. Vi reser till er.

snitt

Kvartalsskålar och buketter– Prenumerera på vackra blomsterarrangemang i skålar efter säsong. Vi gör även buketter och snittarrangemang som kan beställas till speciella tillfällen och högtider.

 

ute

Uteplanteringar– Vi har både krukor och allt annat som krävs för att förhöja utomhusmiljön t. ex vid Era entréer och på uteplatser. Boka säsongsplanteringar i förväg.

dekor

Dekor– Vi hjälper till med rolig dekoration och skapar spännande skyltningar och miljöer. Anlita oss för hjälp med kanske både grönt och dekor till er mässmonter.

konst2

Konstväxter – Där det inte fungerar med levande växter kan man välja konstväxtmaterial.  Glöm inte att även konstgjort blir dammigt och kräver sin skötsel. Som tur är kan vi åta oss detta med.

julgranar

Julgranar– Vill du ha en julgran uppsatt? Konstgjord eller äkta? Traditionell eller klädd i ditt företags logofärger? Köp eller hyr! Vi plockar upp och packar ner om ni önskar.

krukor

Krukor & kärl – Vi hjälper dig hitta rätt krukor och kärl till dina växter och inredning. Från det lilla till det stora.